Pressebilleder

Pressetekster

Jeg har haft et omtumlet liv, så når jeg fortæller en historie, går jeg tilbage og lægger en vinkel på mine oplevelser. Typisk placerer jeg mig selv som den uheldige tøffelhelt i historien. Og det kan være rart for folk at få mulighed for at se deres egen indre tøffelhelt gennem mig og grine med andre af det.
Kopiér

Gravers Graversen

Gravers Graversen er en stille fortæller, som på sin egen måde laver stor komik med små virkemidler.
Han fortæller fra sit brogede liv, hvor han i forsøg på at gøre tingene så godt som muligt tit ender i yderst uheldige situationer.

Det er historien om vejen fra en indremissionsk opvækst på Mors til jobbet som socialrådgiver på Indre Nørrebro.
Og tilføj så lige omvejen ad et fejlslagent kemistudie i Århus og en tilhørende studiegæld, som det tog fire års rengøring på en amerikansk millitærbase på Grønland at banke af.

Det er Gravers Graversens liv i korte træk. Han fortæller med humor om de tilbagevendende temaer i alt, hvad han gør og oplever. I angsten for at flyve, en medført mistro til dyr, problemerne med at finde ud af, hvem der er det stærke og det svage køn på et givent tidspunkt, og evnen til altid at bringe sig selv i det uheldige midtpunkt, når han helst vil stå i periferien.
Kopiér

Ry Fortællekreds

Det er to garvede gentlemen, som har oplevet lidt af hvert og som ikke er bange for at dele livets pinlige, overraskende og sjove hændelser med publikum.

Formen kalder de story-entertainment. Inspirationen har de fra bl.a. London og New York, hvor fænomenet er udbredt og voldsomt populært.

Henrik Strube & Gravers Graversen leverer fra 1/2 time op til to timers forrygende morsom underholdning med historier og sange fra det virkelige liv!
Kopiér

Underholdningsbureauet

Pressefiler